Skip to content
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 via 085-2731500
Durk Kooistra

Financiële situaties, schulden welke niet kunnen worden ingelost of zelfs oplopen. Partners die schulden niet willen verdelen maar wel beide aansprakelijk blijven en ook van woning moeten veranderen. De schulden blijven bestaan en de druk wordt opgevoerd, terwijl men geen afloscapaciteit heeft.

Dit zijn ervaringen van mij als bemiddelaar in echtscheidingen welke geleid hebben tot het volgen van een opleiding voor bewindvoerder in het jaar 2012. Hierna ben ik actief geworden in de provincie Friesland en Groningen als bewindvoerder en doe dit nog steeds naar volle tevredenheid.

Mensen die erin omkomen en door ‘de bomen het bos niet meer zien’ hebben hulp nodig want ze komen er zelfstandig niet meer uit. Bewindvoering is niet alleen een financiële rol maar ook een maatschappelijke want er is vaak veel stress en emotie bij aanwezig. Vooral bij ouderen is dat aanwezig en ik heb hiervoor regelmatig contact met hen, gewoon om even te kletsen, te voelen waar ze mee worstelen en ze een ‘hart onder de riem te steken’.

Back To Top