Skip to content
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 via 085-2731500
Rob de Vries
Rob de Vries

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Rob de Vries.

Vanaf 2014 ben ik als zelfstandig bewindvoerder werkzaam voor Britt Helpt. Ik ben door
het kwaliteitsbureau van de rechtbank benoemd om op te treden als professioneel bewindvoerder. Inmiddels ben ik de bewindvoerder van een ruim aantal cliënten in verschillende regio’s. Ik heb daarbij ruime ervaring opgedaan in dit werkveld. Ook werk ik regelmatig samen met verschillende GGZ-instellingen in de regio Utrecht en daarbuiten.

Mijn motivatie:
Voordat ik startte als bewindvoerder, ben ik 38 jaar werkzaam geweest bij KPN, onder andere als accountmanager financiële dienstverlening in de groot zakelijke markt. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan in het financiële werkveld. Daarnaast heb ik mij jarenlang ingezet in het vrijwilligerswerk. Hierbij ben ik veelvuldig in contact geweest met maatschappelijke instanties en organisaties, maar ook met mensen die het moeilijk hadden op allerlei gebied. Dit heeft mij doen besluiten om mijn kennis en ervaring te gebruiken en in te zetten, om mensen te helpen en te ondersteunen die dat nodig hebben.

Waarom de keuze voor Britt Helpt?
Britt Helpt geeft mij als organisatie de perfecte ondersteuning bij mijn werkzaamheden. Denk daarbij aan expertise, automatisering en bereikbaarheid bij bijvoorbeeld afwezigheid en/of ziekte. Daardoor is de continuïteit en een optimale dienstverlening altijd gegarandeerd. Met de ondersteuning van Britt Helpt, kan ik mijzelf volledig richten op het leveren van kwaliteit en maatwerk voor mijn klanten. Het leveren van kwaliteit en maatwerk is altijd mijn grote drijfveer en passie.

Heeft u hulp nodig bij uw financiële problemen, neemt u dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Back To Top