Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Rob de Vries. De afgelopen 38 jaar heb ik gewerkt bij KPN. In deze periode ben ik ruim 25 jaar werkzaam geweest als senior accountmanager bij de leasemaatschappij van KPN. Ik was als accountmanager verantwoordelijk voor de financiële dienstverlening bij een groot aantal zakelijke klanten. Ik heb daarbij dan ook zeer veel ervaring opgedaan in dit werkveld. Het omgaan met klanten en het leveren van maatwerk voor mijn klanten, is altijd mijn grote drijfveer en passie geweest.

Naast mijn werk heb ik mij jarenlang ingezet voor vrijwilligerswerk. De afgelopen 10 jaar als voorzitter van een grote voetbalvereniging. Naast de eindverantwoordelijkheid van de vereniging, ben ik niet alleen veel in contact geweest met instanties en maatschappelijke organisaties, maar helaas ook met mensen die het moeilijk hebben op allerlei gebied.

Dit heeft mij doen besluiten om via Britt Helpt mijn kennis en ervaring te gebruiken om mensen, die dat nodig hebben, te helpen en te ondersteunen in hun financiële situatie. Britt Helpt geeft mij daarbij de professionele ondersteuning bij deze werkzaamheden. Door de ondersteuning van Britt Helpt bij o.a. vervanging, bereikbaarheid, automatisering en kennis, kan ik mij volledig richten op het leveren van maatwerk voor mijn klanten.

Als u een afspraak wilt maken, neemt u dan gerust contact met mij op.

Rob de Vries

Bewindvoerder