Skip to content
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 via 085-2731500

In de schulden?

Ik rijd naar huis vanaf mijn werk en denk na over de post die op de deurmat zal liggen. Wat heeft het vandaag weer in petto, weer rekeningen?
Ik open de deur en zie de stapel met post van deurwaarderskantoren, grote rode letters BELANGRIJK, OPEN MAKEN AUB. De schrik slaat me alweer om mijn hart, wat nu weer?
Ik denk later maar even, eerst eten maken, ik kijk wel na het eten. Ik had elke keer wel een excuus om niet te kijken.

Loonbeslag!

Ik ben verslagen, wat nu, ik schaam me dood, durf ook niet met de deurwaarder te bellen! Daar komt de struisvogel weer aan!

De schaamte voorbij!

Uiteindelijk, heb ik hulp gezocht. Bij een bewindvoerder, op aanraden van, maar al die verhalen die ik las, dat maakte mij niet positiever. Maar ik moest wat, dus uiteindelijk ben ik onder beschermingsbewind gesteld: Uiteindelijk heeft het mij alle rust gegeven.

Kloppen de verhalen over bewindvoering? Wellicht, maar gelukkig bij mij niet! Wat ik wel weet, is dat ik er alles aan moest doen om samen te werken met de bewindvoerder en niet elke keer om extra gelden vragen, want ik wilde uiteindelijk uit de schulden.

Anoniem
(naam bekend bij Britt Helpt BV)

Back To Top