Skip to content
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 via 085-2731500

Geachte Geertje Roos/ Britt helpt

Zomaar even een mail met daarin een oprechte dank aan Jullie allemaal !!

Mijn leven financiële als op alle andere vlakken ziet er zo veel beter uit mede dankzij de medewerking van Britt helpt !!

Want om wakker te worden met financiële kopzorgen is absoluut geen pretje . Het is overleven inplaats kunnen leven , en het leven is al zo kort of kan zomaar voorbij zijn door bijvoorbeeld gezondheidsredenen

Nogmaals mijn grote dank voor al het goede !!

Ik heb niet zo een goeie ervaring gehad bij de eerdere schuldhulp, gevolgd door bewind voering, als dat ik in 2015 binnen ben gekomen bij de bewindvoerder van Britt Helpt.

Eerlijk gezegd, was ik heel erg bang dat ik nooit uit mijn schulden zou komen, maar ik heb het doorgezet. Het begin was erg moeilijk. En als ik zeg moeilijk bedoel ik loslaten van alles. No controle.

But, no regrets!!

Ik heb mijn vertrouwen en geloof op een hoop gezet en ben gestart. Alles eerlijk op tafel en niets achtergehouden. Hierdoor heb ik mijn schulden kunnen aflossen en ben vandaag de dag super blij met het personeel van Britt Helpt.

Ik kon met hun praten, maakt niet uit hoe zwaar het woog. Geluisterd naar hun advies, want het was in mijn belang dat gehandeld werd.  Ik heb geprobeerd ook af te zien van alles wat ik niet nodig had en toch graag zou willen hebben. Ik zat op een leerschool en aan het einde van de rit heb ik gemerkt dat ik niet alles nodig hebt wat ik zie. En wat je niet hebt mis je ook niet.

Ik leef nog liever met weinig dan met een schuld.  Hierdoor kan ik ook sparen en waarderen wat ik heb en wat ik kan doen.

Britt Helpt bedankt voor jullie vertrouwen en aandacht en geduld.

Jullie kracht zit in de energie die jullie in alles steken. Niets staat in de weg, omdat die blokkade wordt verwoest.

Want jullie zijn Britt Helpt!! BLESS YOU ALL

Rotterdam, 28 april 2020

Britt Helpt, ik ben blij dat ze bestaan!

Ze stapten +/- 5 jaar geleden mijn financiële nachtmerrie binnen op een moment dat het niet slechter kon gaan met me; financieel, emotioneel en relationeel.
Hun ingrijpen heeft me letterlijk gered! Het gaf me rust in mij kop en de kans mijn leven weer op de rit te krijgen. Geen zorgen over rekeningen en schulden. Ik krijg leef geld waar ik boodschappen mee doe en als ik iets extra’s nodig heb, mits er financiële ruimte voor is, is dat ook geen probleem.

Dit jaar zijn mijn schulden afbetaald, dan kan ik blijven……of het bewind laten opheffen.

Daar moet ik nog even goed over nadenken.

Maar tot nu toe, niets dan lof voor Britt Helpt!!

Back To Top