Skip to content
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 via 085-2731500
Rieks Verheijen

Mijn naam is Rieks Verheijen

Meer dan 35 jaar lang ben ik actief geweest op financieel-administratief gebied in automotive- en opleidingsbedrijven.  Hier heb ik uitgebreid te maken gehad met begroten en budgetteren. Ook heb ik, zij het van de andere kant, middels debiteurenbeheer te maken gehad met budgetbeheer en bewindvoering.

Naast mijn werk heb ik mij jarenlang ingezet voor vrijwilligers werk, als penningmeester en ledenadministrateur bij sportvereniging, schoolbestuur en wijkvereniging.

In zowel werkomgeving als bij het vrijwilligerswerk ben ik regelmatig in contact gekomen met mensen die om welke reden dan ook het zicht op hun financiele situatie kwijt waren geraakt.

Het is voor mij een uitdaging om samen met die mensen (cliënten) die het moeilijk hebben met hun financiële situatie weer te komen tot rust en klaarheid op financieel gebied.

Ik ben in contact gekomen met Britt helpt en zie in deze no-nonsense organisatie een perfecte ondersteuning. Britt helpt heeft de expertise in huis die een goede bewindvoerder nodig heeft. Britt helpt biedt een optimale bereikbaarheid en bij afwezigheid of ziekte van mij, een back-up. Zodat continuiteit en optimale dienstverlening altijd gegarandeerd is.

Neem gerust contact op met mij. Een eerste gesprek, voor kennismaking en luisteren naar wat u wilt, duurt minder dan een uur en kost niks.

Back To Top